O nama

Naslovna

O nama

Rješenja po vašoj mjeri

Dobro došli u Custom Consulting, vaš izbor broj jedan kada je riječ o održavanju, popravcima i opremanju vašeg plovila. Posvećeni smo stvaranju najboljeg rješenja za vaše plovilo, s naglaskom na vaše potrebe, kvalitetne izvođače radova i poštivanje vremenskih rokova.

Razumijemo da plovila dolaze u svim oblicima i veličinama, a ono što funkcionira za jednog vlasnika plovila vjerojatno neće za drugog. Upravo zato smo razvili vlastiti sustav usluga savjetovanja i provođenja/koordiniranja (plana) aktivnosti za zaštitu i održavanje vašeg plovila.

Mi vam ne dajemo samo savjete - mi pomažemo u izradi prilagođenog plana održavanja koji je praktičan, pristupačan i spreman za izvršenje, te pratimo njegovu provedbu.

Custom Consulting

Trebate rješenje za održavanje vašeg plovila?

Na pravom ste mjestu. Posvećeni smo stvaranju najboljeg rješenja za vaše plovilo, s naglaskom na vaše potrebe, kvalitetne izvođače radova i poštivanje vremenskih rokova.

Pošaljite upit
Custom Consulting
Zašto Custom Consulting?

Za bezbrižnu plovidbu

Svaki vlasnik plovila može imati koristi od naših usluga savjetovanja! Međutim, primjećujemo da vlasnici brodova od 15 ili više metara uglavnom izvlače maksimum iz ovakvog prilagođenog pristupa. Ako niste sigurni je li Custom Consulting usluga pogodna za vas, ispunite obrazac u nastavku da biste zatražili više informacija od našeg tima.

Kako funkcionira Custom Consulting?

Svi naši prilagođeni angažmani počinju pozivom vlasnika plovila. Nakon toga naš savjetnik može procijeniti vaše specifične potrebe. Kada nam iznesete svoje želje i namjere s plovilom dogovaramo inicijalni pregled plovila, sastavljamo prijedlog plana potrebnih radova kao i vrijeme u kojem bi oni trebali biti izvršeni. Nakon što isplaniramo sve kako vama odgovara započinjemo s provedbom radova prema planu.

Ispunite obrazac u nastavku i zatražite više informacija od našeg tima.