Custom Consulting

Pošaljite upit
Custom Consulting

Custom
Consulting

Rješenja za održavanje plovila po vašoj mjeri

Pošaljite upit
O nama

Tim za prava rješenja

Dobro došli u Custom Consulting, vaš izbor broj jedan kada je riječ o održavanju, popravcima i opremanju vašeg plovila. Posvećeni smo stvaranju najboljeg rješenja za vaše plovilo, s naglaskom na vaše potrebe, kvalitetne izvođače radova i poštivanje vremenskih rokova.

Razumijemo da plovila dolaze u svim oblicima i veličinama, a ono što funkcionira za jednog vlasnika plovila vjerojatno neće za drugog. Upravo zato smo razvili vlastiti sustav usluga savjetovanja te provođenja i koordiniranja plana aktivnosti za zaštitu i održavanje vašeg plovila.

Mi vam ne dajemo samo savjete - mi vam pomažemo u izradi prilagođenog plana održavanja koji je praktičan, pristupačan, spreman za izvršenje, te nadgledamo njegovu provedbu.

Trebate rješenje za održavanje vašeg plovila?

Na pravom ste mjestu. Posvećeni smo stvaranju najboljeg rješenja za vaše plovilo, s naglaskom na vaše potrebe, kvalitetne izvođače radova i poštivanje vremenskih rokova.

Pošaljite upit
Što radimo

Naše usluge

Usluge - Custom Consulting

Detaljan pregled
plovila

Detaljan pregled stanja vašeg plovila izvodi se u svrhu izrade ponude servisnih radova ili kupnje/prodaje plovila.

Usluge - Custom Consulting

Redovito održavanje plovila

Ova usluga uključuje kontinuirano nadgledanje ispravnosti svih sustava na plovilu, uključujući podvodni i nadvodni dio plovila.

Usluge - Custom Consulting

Zimski servis
plovila

Servis plovila nakon sezone korištenja odnosi se na pripremu plovila i svih njegovih ključnih sustava za stanje mirovanja.

Usluge - Custom Consulting

Čišćenje i zaštita
trupa

Usluga čišćenja i zaštite trupa plovila uključuje i premazivanje plovila različitim premazima u svrhu sprečavanja korozije i obrastanja.

Usluge - Custom Consulting

Administrativni
poslovi

Ova usluga odnosi se na sve one redovne i izvanredne administrativne poslove koje je nužno obaviti za legalno korištenje.

Usluge - Custom Consulting

Monitoring
plovila

Usluga monitoringa plovila namijenjena je svim onim vlasnicima koji iz različitih razloga nisu u mogućnosti provjeriti stanje svog plovila.

Usluge - Custom Consulting

Poliranje
plovila

U Custom Consultingu specijalizirani smo za profesionalno poliranje plovila s ciljem povećanja sjaja i zaštite vaše jahte.

Usluge - Custom Consulting

Bojenje i popravak
jahti

Dobrodošli u Custom Consulting, vašeg kompetentnog partnera za visokokvalitetno bojanje i popravke jahti.

Kako najbolje održavati plovilo

Ključ za najbolje održavanje plovila je razumijevanje vrste plovila koje imate i njegovih komponenata. Tek tada možete odlučiti kako dalje s postupkom održavanja.

Pošaljite upit
Blog

Najnovije vijesti