Detaljan pregled plovila

Naslovna

Detaljan pregled plovila - Custom Consulting

Usluga detaljnog pregleda plovila obavlja se na zahtjev vlasnika koji ima potrebu pouzdano utvrditi u kakvom je stanju plovilo. Obično se ova usluga izvodi prije izrade ponude za za servisne radove, kod izrade ponude za osiguravajuća društva ili pak kod kupnje, odnosno prodaje plovila.

Detaljan pregled stanja plovila obavljaju različiti servisni stručnjaci koje angažiramo kako bismo vam sastavili detaljan plan potrebnih radova i dali procjenu vremena i cijene za obavljanje tih radova. Ova usluga se ne naplaćuje posebno ukoliko se traži procjena samo za obavljanje servisnih radova. No ukoliko je detaljan pregled potreban, a ne realiziraju se servisni radovi tada se usluga naplaćuje prema cjeniku.

Poznavanje stvarnog stanja vašeg plovila nije samo pitanje njegovog izgleda već i njegove sigurnosti. Što točnije utvrdite sve nedostatke, ali i prednosti moći ćete lakše donositi odluke o daljnjem održavanju plovila, bolje postaviti njegovu prodajnu cijenu ili jednostavno mirno isploviti bez razmišljanja u kakvom je stanju plovilo.

Što sve uključuje detaljan pregled:

  • Propulzija
  • Glavni motor i generator
  • Trup plovila
  • Električni sustavi
  • Navigacijski sustavi