Monitoring plovila

Naslovna

Monitoring plovila - Custom Consulting

Usluga monitoring plovila podrazumijeva nadgledanje plovila dok vlasnik nije u mogućnosti fizički doći i provjeriti stanje plovila.

Bilo da ste vlasnik plovila koje je smješteno u nekoj od marina ili vam je brod privezan u nekoj drugoj luci sigurno ste bar jednom doživjeli situaciju da niste bili u mogućnosti otići na plovilo i provjeriti je li dobro privezano i zaštićeno, a najavljeno je nevrijeme za to područje. Ili je nevrijeme pogodilo područje na kojem je i vaše plovilo,a vi kod kuće na vijestima možete samo slušati izvješća o velikim štetama koje je to nevrijeme prouzročilo i ne preostaje vam ništa drugo nego da se pitate je li i vaše plovilo među njima.

Sada možete biti bezbrižni jer mi ćemo umjesto vas otići na plovilo provjeriti je li sve u redu, poduzeti preventivne mjere, ali i sanirati oštećenja ukoliko je potrebno te sve dokumentirati i javiti vam ishod.

Vlasnici plovila znaju reći da od kada su postali vlasnici plovila više ne spavaju mirno. I to je razumljivo obzirom da je briga oko plovila konstanta, a odgovorni vlasnici poduzet će sve što je potrebno da ih njihov ljubimac dočeka spreman za sljedeću plovdbu.

Što sve uključuje usluga monitoringa plovila:

  • periodično i izvanredno pregledavanje stanja plovila sa slikama
  • paljenje motora,
  • kompletna provjera svih ili samo ugovoreni sisteme na brodu